Golvvård

Vaxa, bona och polera – golvvård är viktigt för att hålla golven i gott skick.

Professionell golvvård för bästa resultat

Ett obehandlat golv kan vara svårt att hålla fint, det beror på att golvytan är öppen och smuts tränger sig igenom in i materialet. Vi hjälper dig gärna att hålla ditt golv rent och fint för att bevara den bästa kvalitén och hållbarheten av ditt golv. På Städkraften är vi kunniga inom området och analyserar varje golv för sig för att kunna avgöra vilka typer av produkter och rengöringstekniker som lämpar sig bäst. Vi kommer även med rekommendationer för hur du bäst tar hand om ditt golv och vad just ditt golv är i behov av. Vi vet vilka sorters boning och polish som fungerar till vilka sorters material. Varför inte låta ett proffs ta hand om golvvården hemma hos dig?

Exempel på typer av golv som vi behandlar i samband med vår golvvårdstjänst

  • Trägolv

  • Laminatgolv

  • Vinyl & PVC-golv

  • Linoleumgolv

  • Textilgolv

Olika golv kräver olika golvvård

Vi bedömer varje golv för sig, vad för typ av vård den är i behov av, vilka produkter och tekniker som lämpar sig bäst, allt beror på vilket typ av golv det är och vilken kvalitet den har. Genom att vaxa linoleumgolv blir de lättare att rengöra och ta hand om. Ett väloljat trägolv ger en vacker lyster och skyddar samtidigt golvet från smuts. Oavsett vad ditt golv kräver vet vi hur det bäst tas om hand, och hur man garanterar ett bra resultat av bäst kvalitet.

 

1

Överlägsen kvalitet

Kvalitén i vårt arbete betyder väldigt mycket för oss, det gör inte bara dig som kund nöjd, utan ger oss även ett tecken på att vi går i rätt riktning. Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

2

9 av 10 rekommenderar

Vi bygger en långvarig relation med alla våra kunder, oavsett om det är en hemstäd eller kontors städ, ska du som kund alltid känna dig trygg i att du anlitat oss. Kanske är det därför som 9 av 10 rekommenderar oss, testa själv.

3

Miljövänliga produkter

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför väljer vi våra produkter med omsorg, både bra för miljön och vår framtid. Vi handlar våra produkter från Hygienteknik.

Kundreferenser