Byggstäd

Få saker känns så fräscha och härliga som nyrenoverade rum.

Professionell byggstäd för bästa resultat

Renovering öppnar upp möjligheten för nya och spännande äventyr där du får möjligheten att förverkliga dina visioner. Men arbetet i sig kan vara ett väldigt smutsigt jobb som kan lämna spår både på ytor som renoveras och på bostaden i övrigt. Vi på Städkraften hjälper dig att städa undan efter ett bygge eller en renovering oavsett om det är ett mindre hobbyprojekt eller ett större bygge.

Vad ingår i en byggstäd?

Målet med byggstäd är den samma som flyttstädning, slutresultatet ska vara ett inflyttningsklart hem. Nedsmutsningen efter ett bygge skiljer sig dock från flyttstäd och omständigheterna kan därför variera beroende på vilket typ av renovering som har skett, vi anpassar därför städningen efter behovet och arbetet som har skett, målet är dock detsamma, ett inflyttningsklart och fräscht hem.

Vad kostar det?

Priset på byggstäd är varierande och beror på vilken typ av renovering som har skett och vilka ytor den täcker upp. Vi anpassar oss efter bygget och behovet av städ på de ytor som bygget har skett och även bostaden i övrigt. Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi med svar på dina frågor!

1

Överlägsen kvalitet

Kvalitén i vårt arbete betyder väldigt mycket för oss, det gör inte bara dig som kund nöjd, utan ger oss även ett tecken på att vi går i rätt riktning. Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

2

9 av 10 rekommenderar

Vi bygger en långvarig relation med alla våra kunder, oavsett om det är en hemstäd eller kontors städ, ska du som kund alltid känna dig trygg i att du anlitat oss. Kanske är det därför som 9 av 10 rekommenderar oss, testa själv.

3

Miljövänliga produkter

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför väljer vi våra produkter med omsorg, både bra för miljön och vår framtid. Vi handlar våra produkter från Hygienteknik.

Kundreferenser