Fönsterputs

Våra fönsterexperter får dina fönster att se fläckfria och sprillans nya ut. Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt!

Professionell fönsterputs för bästa resultat

Vill du boka fönsterputsning för ett enstaka tillfälle?

Det går minst lika bra, boka in din fönsterputsning vid behov, låt oss ta hand om dina fönster så du kan göra något roligare med den tiden.

Gör det till en vana!

Vill du alltid uppleva känslan av fläckfria och rena fönster, är abonnemang den perfekta lösningen. Vi lägger upp en passande plan för dig om hur ofta fönstren behöver putsas. Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet.

Företagskund

Även kontorets fönster och allmänna glasytor behöver sig en puts, våra fönsterexperter löser jobbet åt dig. Städkraftens fönsterexperter har lång erfarenhet av fönster hos allt från skolor och hotell till kontor och butiker.Vi låter dig fokusera på ett produktivt arbete genom att sköta det som tiden inte alltid räcker till för.

 

Nu är det nära! Snart har du gnistrande rena fönster. Bara en liten kom-ihåg-lista…

Vi vill försäkra dig om att vi gör ett så bra jobb som möjligt av bästa kvalitet därför ber vi dig förbereda några saker inför fönsterputsningen:

  • Flytta undan möbler, ta ner gardiner, töm fönsterbrädor. (Om våra fönsterexperter måste flytta dem behöver vi tyvärr debitera en timkostnad för detta.)

  • Har du fönsterlås? Glöm inte att lägga fram nyckel!

  • Finns det några skador? (repade eller spruckna glas, fel på låsvred, trasiga persienner eller liknande). Berätta det för oss innan vi börjar putsa! Skadade/spruckna fönster putsas ej.

  • Glöm inte informera oss om du har inglasad balkong eller altan och vill att vi putsar även där.

SNABBA SVAR OM FÖNSTERPUTSNING

Det går snabbare än vad man kan tro!

Tidsåtgången beror på antalet fönster, typ av fönster och hur de ligger placerade. Vi ger dig gärna en ungefärlig tidsuppfattning.

SNABBA SVAR OM FÖNSTERPUTSNING

Du behöver inte ha något rengöringsmedel eller utrustning hemma.

Regn? Inga problem.

Regn är oftast inga problem, om det inte ösregnar och gör det svårt för oss att arbeta och utföra ett bra jobb. Kyla och blåst är det vanligaste hindren, vi strävar efter att alltid leverera kvalitet och bedömer därför alltid utifrån hur pass noggrant och bra vi kan utföra jobbet, om vår personal bedömer att de inte kan göra ett bra jobb på grund av detta, så bokar vi självklart om fönsterputsningen till ett annat tillfälle.

 

1

Överlägsen kvalitet

Kvalitén i vårt arbete betyder väldigt mycket för oss, det gör inte bara dig som kund nöjd, utan ger oss även ett tecken på att vi går i rätt riktning. Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

2

9 av 10 rekommenderar

Vi bygger en långvarig relation med alla våra kunder, oavsett om det är en hemstäd eller kontors städ, ska du som kund alltid känna dig trygg i att du anlitat oss. Kanske är det därför som 9 av 10 rekommenderar oss, testa själv.

3

Miljövänliga produkter

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför väljer vi våra produkter med omsorg, både bra för miljön och vår framtid. Vi handlar våra produkter från Hygienteknik.

SÅ GÅR DET TILL

Fyll i vårt kontaktformulär med ditt postnummer för att få en prisuppskattning. I prisuppskattningsverktyget kan du ange:

Hur många fönster som ska putsas

Vilken typ av fönster som ska putsas (två sidor, fyra sidor, sex sidor eller överhängda fönster)

Om fönstren har spröjs eller inte

Kundreferenser