Kontorsstäd

Låt oss hjälpa er till en fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö där medarbetare frodas och besökare känner sig välkomna. Boka idag!

Professionell städning för företag och kontor

KVALITETSSÄKRAD FÖRETAGSSTÄDNING PÅ ERA VILKOR

Som mångsysslare är det inte alltid lätt att komma ihåg allt som bör göras, bland de ofta bortglömda arbetsuppgifterna hör städningen. Men alla vill vi välkomnas av ett välstädat och funktionellt kontor, som skapar en trivsam miljö för anställda likväl som det ger ett gott första intryck hos kunden. Oavsett om det innebär rena fönster eller entréer fria från grus och slask så säkerställer Städkraften att ni alltid har en ren och trivsam arbetsmiljö.

Vår Företagsstädning görs av samma kvalitet och fokus som när vi städar hemma hos dig, veckovis eller varje dag, under eller efter kontorstid, enligt en plan som passar din verksamhet.

VAD INGÅR?

Vår städning sker på era villkor, vi löser gärna era vardagliga och ovanliga problem, där ni kan vara trygga i visheten om att allt sker under kvalitet och noggrannhet. Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, skötsel av växter, påfyllning av förbrukningsmaterial och allt som hör till trivsel och produktivitet. Kunskapsnivån hos vår personal är hög och vi bidrar gärna med våra rekommendationer utifrån erfarenhet men efter erat behov.

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt och verksamhetens hjärta. Vi på Städkraften gör en fullständig kontorsstädning som låter er prestera på max och leverera resultat, resten sköter vi.

VAD INGÅR?

Priset på kontorsstäd varierar och beror bland annat på var era lokaler ligger, hur stora de är samt, vilken typ av städning ni vill ha hjälp med. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

1

Överlägsen kvalitet

Kvalitén i vårt arbete betyder väldigt mycket för oss, det gör inte bara dig som kund nöjd, utan ger oss även ett tecken på att vi går i rätt riktning. Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

2

9 av 10 rekommenderar

Vi bygger en långvarig relation med alla våra kunder, oavsett om det är en hemstäd eller kontors städ, ska du som kund alltid känna dig trygg i att du anlitat oss. Kanske är det därför som 9 av 10 rekommenderar oss, testa själv.

3

Miljövänliga produkter

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför väljer vi våra produkter med omsorg, både bra för miljön och vår framtid. Vi handlar våra produkter från Hygienteknik.

Kundreferenser