Fasadtvätt & Sanering

Vaxa, bona och polera – golvvård är viktigt för att hålla golven i gott skick.

Professionell fasadtvätt och sanering för bästa resultat

Att hålla sin fasad ren och fri från smuts, alger, mossa, lav och mögel är en investering för framtiden. En ovårdad fasad ökar risken för skador som i längden kan vara svårt att åtgärda, vilket reducerar livslängden på fasaden, låt oss därför hjälpa dig motverka dessa problem och säkerställa en en ren och stabil fasad.

Vad ingår i en fasadtvätt och sanering?

Vi ger dig en kostnadsfri besiktning och ger dig därefter en offert med fasta priser. Du kan känna dig trygg i att vi använder oss av miljövänliga och professionella material och tekniker. Fasaden tvättas skonsamt och noggrant med varmvatten, den behandlads därefter med produkter som bryter ned smuts och påväxter, såklart anpassade efter fasaden behov. Vi ser till att använda de rätta produkterna och teknikerna för just din fasad och din önskan. Städning och rengöring efter utfört arbete.

 

1

Överlägsen kvalitet

Kvalitén i vårt arbete betyder väldigt mycket för oss, det gör inte bara dig som kund nöjd, utan ger oss även ett tecken på att vi går i rätt riktning. Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte nöjd med resultatet, kontakta oss direkt.

2

9 av 10 rekommenderar

Vi bygger en långvarig relation med alla våra kunder, oavsett om det är en hemstäd eller kontors städ, ska du som kund alltid känna dig trygg i att du anlitat oss. Kanske är det därför som 9 av 10 rekommenderar oss, testa själv.

3

Miljövänliga produkter

Att värna om miljön är en självklarhet för oss. Därför väljer vi våra produkter med omsorg, både bra för miljön och vår framtid. Vi handlar våra produkter från Hygienteknik.

Kundreferenser